ATP Acapulco 2019 voorbeschouwing

Tegelijk met het ATP500 toernooi in Dubai gaat het volgende ATP500 alweer van start in de vorm van ATP Acapulco 2019. Waar het vroeger een graveltoernooi was is het de laatste jaren een toernooi op hardcourt. Met name om een betere aansluiting te krijgen met de grote hardcourt toernooien in de Verenigde Staten in Maart. Vorig jaar wist Del Potro hier de zege te pakken en hij maakte afgelopen week zijn comeback op de ATP Tour in Delray Beach. Wie pakt dit jaar de titel in Mexico? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Acapulco 2019.

ATP Acapulco 2019 (hard)

De officiële naam voor het ATP Acapulco 2019 toernooi is het Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC. Het totale prijzengeld is bijna $1,8 miljoen en de winnaar van het toernooi krijgt een slordige $370.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief en daardoor start iedereen in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), Zverev (2), Isner (3), Schwartzman (4), De Minaur (5), Tiafoe (6), Johnson (7) en Millman (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Acapulco 2019 favorieten

Dit toernooi bestaat uit spelers die afkomstig zijn uit de graveltoernooien in Zuid-Amerika, de hardcourt toernooien in de Verenigde Staten en spelers die sinds de Australian Open weer hun opwachting maken. Nadal en Zverev zijn hier een voorbeeld van en de vraag is hoe beide zijn hersteld. Nadal van toch wel een mentale tik in de finale en Zverev van zijn enkelblessure waardoor hij niet in Rotterdam kon spelen. Als we kijken naar het deelnemersveld heeft het ATP500 toernooi in Dubai een beter deelnemersveld. Nadal won dit toernooi al eens in 2013 maar dat was toen nog op zijn geliefde gravel. We moeten gezien het deelnemersveld wel voor Nadal gaan zeker omdat we nog niet weten hoe fit Zverev is.

Gokken op ATP Acapulco 2019 doen we met 1/10 unit op Nadal tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Acapulco 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands