ATP Acapulco 2018 voorbeschouwing

Het hoofdtoernooi van de Golden Swing in Latijns Amerika is het ATP 500 toernooi van ATP Acapulco 2018. Bijna ruim 20 jaar lang was de ondergrond van dit toernooi gravel maar sinds 2014 is het toernooi overgestapt op hardcourt om grotere spelers aan te trekken. Deze willen namelijk niet voor één toernooi overstappen van het hardcourt naar het gravel om daarna weer terug te gaan naar het hardcourt. Vorig jaar won Querrey verrassend dit toernooi. Zit er opnieuw een verrassing in het verschiet? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen ook tips om te gokken op ATP Acapulco 2018.

ATP Acapulco 2018 (hard)

De officiële naam van ATP Acapulco 2018 is het Abierto Mexicano Telcel Presentado Por HSBC. En samen met de mannen starten ook de vrouwen deze week in Acapulco. Het totale prijzengeld is iets meer dan $1,6 miljoen en de winnaar krijgt ruim $350.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen tijdens de eerste ronde in actie komt. De top 8 geplaatste spelers zijn Nadal (1), Zverev (2), Thiem (3), Sock (4), Anderson (5), Del Potro (6), Querrey (7) en Isner (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Acapulco 2018 favorieten

Er zijn zeven spelers uit de mondiale top 10 aanwezig op dit toernooi en het is dus ontzettend sterk bezet. De overgang van het gravel naar het hardcourt heeft zijn vruchten afgeworpen, in een week waar ook het ATP 500 toernooi van Dubai op het programma staat. Nadal is als eerste geplaatst maar de vraag blijft hoe fit hij is, want na de Australian Open hebben we hem niet meer op de tour gezien. Cilic was al snel uitgeschakeld in Rio en is blijkbaar niet helemaal fit. Hij heeft zich op het laatst afgemeld voor dit toernooi. De Amerikanen en Del Potro komen over vanuit het Amerikaanse hardcourt circuit. Eigenlijk is Thiem de enige die echt serieus op gravel heeft gespeeld. Wat ons betreft een vrij open toernooi voor de titel. Na een vroege uitschakeling van Zverev in Rotterdam heeft hij genoeg tijd gehad om de focus weer op te pakken. We gaan deze week voor hem als eindwinnaar.

Gokken op ATP Acapulco 2018  doen we met 1/10 unit op een eindzege van Zverev tegen een odd van 9.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Acapulco 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Acapulco 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!