Atletico Madrid – FC Barcelona

Vorige week won FC Barcelona met 2-1 van Atletico Madrid maar dat ging moeilijker dan het in eerste instantie lijkt. Vanavond is de return en weten we wie er zich samen met Real Madrid en Manchester City in de halve finale van de Champions League staat. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Atletico Madrid – FC Barcelona.

Tijdens de eerste wedstrijd kwam Atletico Madrid met 1-0 voor in Camp Nou en leek het er op dat FC Barcelona alle zeilen bij moest zetten om nog Atletico Madrid vs FC Barcelonaeen goed resultaat uit deze wedstrijd te halen. Het krijg daarbij wel hulp van de scheidsrechter van Torres kreeg al vroeg in de wedstrijd zijn tweede gele kaart. Hierdoor was de angel uit het spel van Atletico Madrid en kwam het er aanvallend niet meer uit. FC Barcelona bleef druk zetten en Suarez zorgde uiteindelijk voor de 2-1 overwinning van de Catalanen. Na afloop was er een hoop discussie over de twee gele kaarten van Torres, enkele spelers zeiden zelfs dat de FC Barcelona door de UEFA wordt beschermd. In de competitie wist Atletico Madrid makkelijk te winnen maar FC Barcelona verloor uit bij Real Sociedad. Een aantal spelers kregen rust maar dan nog zou het elftal genoeg kwaliteiten moeten hebben om te winnen van de Basken. Messi heeft nu vier wedstrijden op rij niet gescoord en dat is een negatief record voor hem bij FC Barcelona. Spits Torres is er vanwege de rode kaart in de eerste wedstrijd niet bij vanwege een schorsing. Tiago en Gimenez ontbreken vanwege blessures. Savic is twijfelachtig voor dit duel. Bij FC Barcelona zijn Mathieu en Vermaelen te geblesseerd om deel uit te maken van de selectie. Vidal is twijfelachtig.

FC Barcelona is bij de bookmakers licht favoriet om vanavond te winnen. Maar gezien de huidige vorm van FC Barcelona durven we hier niet op te gokken. We denken wel dat de Catalanen doorgaan naar de halve finale maar de odd daarvoor is te laag (1.25). Daarom besluiten we niet te gokken op Atletico Madrid – FC Barcelona.

Andere top bookmakers om te wedden op Champions League kwartfinale zijn

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25