Arsenal – West Ham United voorspelling

Op zondag zijn staan er tijden premier league speelronde 35 drie wedstrijden op het programma waaronder Arsenal – West Ham United. Arsenal verloor de laatste wedstrijd in de competitie met 2-1 op bezoek bij Newcastle terwijl West Ham United thuis met 1-1 gelijk leden tegen Stoke City. Lukt het de Hammers om punten te pakken in het gevecht tegen degradatie? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels en Eredivisie voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Arsenal – West Ham United.

Arsenal

In de competitie valt er niets meer te halen voor Arsenal want het staat op plaats zes en heeft 13 punten achterstand op een champions league plek. De focus van Arsenal zal naar onze verwachten dan ook liggen op de halve finale van de Europa League tegen Atletico Madrid die vier dagen na dit duel op het programma staat.

West Ham United

De ploeg is nog altijd niet zeker van lijfsbehoud en afgelopen maandag speelde het in eigen huis gelijk even Stoke City waardoor het nog altijd vijf punten nodig heeft om zeker te zijn van nog een jaar premier league. De laatste uitwedstrijd pakte het verrassend een punt tegen Chelsea en de ploeg van Moyes heeft opnieuw een resultaat nodig buitenshuis.

Voorspelling Arsenal – West Ham United

West Ham United zal echt vol aan de bak moeten terwijl we verwachten dat Arsenal een aantal spelers rust zal geven. De Europa League winnen heeft prioriteit nummer één want dat levert een plaats op in de champions league, iets wat in de competitie onhaalbaar is geworden. We denken dan ook dat West Ham United wel eens met een resultaat terug kan komen uit Noord-Londen.

Gokken op Arsenal – West Ham United doen we met 3/10 units op de asian handicap +1 voor West Ham United tegen een odd van 2.05 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Arsenal – West Ham United? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands