Arsenal – Tottenham voorspelling

Net als de Eredivisie gaat de Premier League weer van start na de interland break en we beginnen op zaterdag 13:30 met de North London Derby tussen Arsenal – Tottenham. In de meest gehate Derby in London moet Arsenal de aansluiting zien te vinden met de Spurs. Het gat is nu vier punten tussen beide kemphanen. Loopt Spurs verder uit of kan Arsenal aanhaken? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Arsenal – Tottenham.

Arsenal

Tegen Manchester City was goed te zien dat Arsenal nog heel wat te kort komt om zich te mengen in de titelstrijd. Het verloor met 3-1 en met name De Bruyne maakte het verschil. Voor Arsenal zal het vooral aanhaken zijn bij de top vier zodat de club volgend jaar weer op Champions League niveau kan spelen.

Tottenham

Na de nederlaag tegen Manchester United herstelde de Spurs zich enigszins door met 1-0 thuis te winnen van Crystal Palace. Duidelijk was wel dat het gemis van spits Kane ontzettend groot is, en er eigenlijk geen vervanger is voor hem. Kane kwam niet in actie voor Engeland en de verwachting is dat hij volledig fit zal zijn om mee te spelen in deze derby.

Voorspelling Arsenal – Tottenham

Een echte derby waarbij de supporters van beide ploegen elkaar niet kunnen luchten of zien. Arsenal kan eigenlijk niet anders dan voor de winst spelen wil het niet te ver achterop raken. Spurs kan gebruik maken van de toch wel zwakke defensie van Arsenal en de ruimtes benutten achter de laatste linie. We verwachten dan ook veel doelpunten tijdens deze wedstrijd.

Gokken op Arsenal – Tottenham doen we 4/10 units op de Over 2,5 goals tegen een odd van 1.61 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Arsenal – Tottenham? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands