Arsenal – Liverpool voorspelling

Speelronde elf staat dit weekend op het programma in de Premier League met de topper op zaterdag 18:30 tussen Arsenal – Liverpool. Arsenal speelde afgelopen speelronde met 2-2 gelijk op bezoek bij Crystal Palace terwijl Liverpool thuis met 4-1 wist te winnen van Cardiff City. Het verschil op de ranglijst is vier punten in het voordeel van Liverpool. Lukt het Arsenal om het gat verkleinen of maakt Liverpool nu al een einde aan de titelaspiraties van de Londenaren. Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Arsenal – Liverpool.

Arsenal

We zijn nog niet onder de indruk van het Arsenal onder Emery. Het begin in de competitie was slecht maar toen speelde het al enkele toppers tegen Manchester City en Chelsea. Beide keren verloor Arsenal en dat zette eigenlijk meteen de toon voor dit seizoen. Te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Dankzij een nog zwakker Manchester United en een matig presterend Tottenham lijkt er misschien toch nog wel een plekje in de top vier te zitten.

Liverpool

Nog ongeslagen in de competitie staat Liverpool samen met Manchester City aan kop in de Premier League met 26 punten uit 10 duels. De vier verliespunten heeft de ploeg opgelopen door gelijk te spelen tegen Chelsea en Manchester City. Salah begint zijn goede vorm van voor het WK weer op te pakken en met brengt ontzettend veel creativiteit met zich mee.

Voorspelling Arsenal – Liverpool

Als we naar het spelersmateriaal kijken is Liverpool voor ons de favoriet. Met name in de verdediging lijkt het bij Arsenal wat zwakker in elkaar te zitten. Ook aanvallend is Liverpool beter met meer creativiteit en spelers die het vaker laten zien dan bijvoorbeeld een Ozil, die maar één keer in de vier wedstrijden iets laat zien van zijn klasse.

Gokken op Arsenal – Liverpool doen we op een uitzege van Liverpool tegen een odd van 2.05 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Arsenal – Liverpool? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker