Arsenal – Chelsea voorspelling

De topper tijdens deze nieuwjaar speelronde in de premier league is Arsenal – Chelsea met aftrap op woensdag om 20:45. Arsenal won op bezoek bij Crystal Palace met 3-2 en moet nog in actie komen tegen West Brom. Chelsea won met 5-0 thuis van Stoke City en is daarmee Manchester United gepasseerd op de ranglijst. Zien we opnieuw veel doelpunten in een topper van Arsenal? Wij van gokken op sport geven naast tips op Tennis ook voetbalwedden tips om te gokken op Arsenal – Chelsea.

Arsenal

Arsenal blijft in het spoor van aartsrivaal Spurs door te winnen bij Crystal Palace. Sanchez was de grote man met de goals en het geeft toch maar aan dat hij heel belangrijk is voor de ploeg. Hij heeft dat extra beetje individuele kwaliteit dat een wedstrijd kan beslissen. Het resultaat tegen West Brom laat nog op zich wachten en historisch gezien heeft Arsenal het altijd lastig bij WBA.

Chelsea

Door het gelijke spel van Manchester United wist Chelsea over de Red Devils heen te gaan in de ranglijst. Nog altijd is de achterstand op Manchester City immens met veertien punten. Toch lijkt het wat beter bij Chelsea te gaan lopen. Defensief geeft de ploeg de laatste weken amper een goal weg en de vraag is of Arsenal daar doorheen kan komen.

Voorspelling Arsenal – Chelsea

De laatste topper in het Emirates tegen Liverpool leverde een spectaculaire 3-3 op. Chelsea staat verdedigend toch wel beter en heeft met Conte een trainer die dat ook hoog in het vaandel heeft staan. We verwachten dan ook niet een open wedstrijd maar echt een schaakspel. Arsenal heeft één dag minder rust ten opzichte van Chelsea en dat kan natuurlijk ook een rol gaan spelen.

Gokken op Arsenal – Chelsea doen we met 3/10 units op de Under 3 goals tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Arsenal – Chelsea? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands