Amstel Gold Race 2018 voorbeschouwing

De kasseienklassiekers zijn voorbij en het wielerseizoen gaat door met de ardennenklassiekers waaronder de Amstel Gold Race 2018 op zondag 15 april. We zullen de komende weken een andere type renner te zien krijgen. Het zijn meer de punchers en de klimmers die de komende weken het voorjaar afmaken voordat we aan de grote rondes beginnen. Vorig jaar won Gilbert voor de vierde keer de klassieker van Nederland. Wie wint er dit jaar? Wij van gokken op sport geven na tips op tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Amstel Gold Race 2018

Amstel Gold Race 2018 parcours

In totaal moeten de renners ruim 260 kilometer afleggen met daarbij in totaal 35 hellingen. Het is eigenlijk een kopie van het parcours van vorig jaar en de laatste klim is nog altijd de Bemelerberg met daarna nog iets meer dan 6 kilometer naar de finish toe. Het parcours herbergt een aantal rondes en de laatste ronde is 16 kilometer lang. Net zoals vorig jaar is de Cauberg niet de laatste beklimming. Het doel van deze beslissing was om te zorgen dat niet iedereen zou wachten tot aan de laatste beklimming waardoor we een saaie koers te zien kregen. Dat lukte vorig jaar heel goed want het was al koers vanaf 40 kilometer van de finish.
Amstel Gold Race 2018

Amstel Gold Race 2018 deelnemers

De Brabantse Pijl is niet als World Tour gerangschikt waardoor de Amstel Gold Race 2018 de eerste World Tour koers is van de heuvelklassiekers. Alle World Tour ploegen zijn aanwezig en de organisatie heeft zeven wild cards gegeven aan procontinentale ploegen zoals Roompot-Nederlandse Loterij. Een compleet overzicht van de voorlopige startlijst is te vinden via deze link.

Amstel Gold Race 2108 favorieten

Net als vorig jaar is de Cauberg dus niet meer de beslissende factor in de Amstel Gold Race en dat maakt de koers spannender. Vorig jaar was het op 40 kilometer van de finish al koers en we hopen dat die jaar zoiets weer staat te gebeuren. Er zijn een hoop renners die de vorm al hebben laten zien zoals Benoot, Kwiatkowski en Gilbert. Toch gaan we voor de man die dit seizoen een weergaloze comeback heeft gemaakt na zijn val in de tour de france. Valverde won al in twee rondes in Spanje, is de top favoriet in de waalse pijl en is al vroeg in geweldige vorm.

Gokken op Amstel Gold Race 2018 doen we met 2/10 units dat Valverde wint tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Kroon.

Goede bookmakers om te gokken op Amstel Gold Race 2018 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!