Ajax – PSV voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde vijftien is de topper op zondag tussen Ajax – PSV, aftrap 16:45 in Amsterdam. Afgelopen speelronde verspeelde Ajax twee dure punten door 3-3 te spelen tegen FC Twente. PSV won moeizaam met 1-0 van Sparta Rotterdam maar dat was opnieuw voldoende om drie punten te pakken. Lukt het Ajax om de competitie nog een beetje spannend te maken of deelt PSV de genadeklap uit? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Ajax – PSV.

Ajax

Twee prachtige vrije trappen van Schone zorgde voor een 0-2 voorsprong in Enschede en er waren daarna kansen op 0-3 maar deze werden niet benut. Na rust maakt Twente uit een corner 1-2 en daarna kantelt de wedstrijd. Na de 2-2 maakt Ajax alsnog de 2-3 en dan denk je dat het klaar is maar dan geeft de ploeg het toch nog wel in blessuretijd. Dure punten want PSV loopt alleen maar verder uit.

PSV

Opnieuw was het moeizaam wat PSV liet zien maar uiteindelijk leverde het wel weer drie punten op. Het is niet zo dat Sparta Rotterdam een punt verdiende maar de overtuiging bij PSV was er niet. Elke week constateren we dat het toch wel beter moet wil je kampioen worden maar als je elke wedstrijd net genoeg geeft om met een minimaal verschil te winnen, dan hoeft het in principe niet beter.

Voorspelling Ajax – PSV

Het beste voetbal speelt PSV wanneer het kan counteren en dat is nu juist wat ze op bezoek bij Ajax naar hartenlust kunnen doen. Ajax zal de bal willen hebben en met veel ruimte in de rug spelen. Daar kan PSV met de snelle Lozano en Locadia op inspelen en gebruik van maken. PSV heeft de zege niet nodig maar we denken dat ze toch stiekem met de drie punten terug naar Eindhoven gaan.

Gokken op Ajax – PSV doen we met 3/10 units dat PSV wint tegen een odd van 3.85 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Ajax – PSV? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands