Ajax – AZ voorspelling

Net als alle wedstrijden staat zondag tijdens Eredivisie speelronde 33 de wedstrijd Ajax – AZ gepland op zondag 14:30. Officieel staat plek twee nog wel op het spel maar we verwachten niet dat Ajax twee keer op rij zal verliezen, en dat AZ de twee overige wedstrijden zal winnen. Of zorgt AZ voor een stunt? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Ajax – AZ.

Ajax

Na het verloren duel tegen PSV is het seizoen eigenlijk klaar voor Ajax. Een toch wel behoorlijk teleurstellend seizoen want in de beker lag het er al snel uit en Europees was het helemaal een drama. Zeker als je het jaar daarvoor nog in de Europa League finale staat. Het is aan Ten Hag om te gaan bouwen aan nieuw team voor het komende seizoen, en de druk op hem en het elftal zal alleen maar toenemen.

AZ

Opnieuw stelde AZ erg teleur in de bekerfinale tegen een club uit de traditionele top drie. We voorspelde het al en dat is ook uitgekomen. Dat zal toch knagen aan spelers die het predicaat krijgen dat ze wel goed kunnen voetallen maar allemaal net iets te lief zijn. Nu ontmoet AZ opnieuw een tegenstander uit de traditionele top drie maar kan het met een beetje geluk nog altijd tweede worden.

Voorspelling Ajax – AZ

Bij AZ zal de kater van de verloren bekerfinale nog wel nazingen maar vooral dat er opnieuw tegen een top drie club is verloren zal de meeste pijn opleveren. Het is een mentale barrière waar de spelers van Van den Brom maar niet doorheen komen. Ook voor vandaag verwachten we een nederlaag voor AZ. Ajax kan het zich niet permitteren om er nu met de pet na te gooien, zeker niet voor eigen publiek, in een zeer teleurstellend seizoen.

Gokken op Ajax – AZ doen we met 3/10 op een thuiszege van Ajax tegen een odd van 1.55 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Ajax – AZ? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands