ADO Den Haag – Willem II voorspelling

Op zaterdag is de laatste wedstrijd op de avond uit Eredivisie speelronde 24 ADO Den Haag – Willem II, aftrap 20:45 in Den Haag. Afgelopen speelronde pakte ADO een punt in Groningen door 0-0 te spelen terwijl Willem II met 1-0 verloor op bezoek in Almelo. Lukt het Willem II om eindelijk weer eens een uitzege te boeken of blijft ADO voor de vijfde keer op rij ongeslagen in eigen huis? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook tips om te gokken op ADO Den Haag – Willem II.

ADO Den Haag

Tegen Groningen was het spel van ADO Den Haag niet al te best. De ploeg kreeg wel kansjes maar je kan ook zien dat het team niet meer zo in bloedvorm is zoals een paar maanden geleden. Toen sleepte ADO dit soort duels dit soort duels winnend over de streep door in de slotfase toe te slaan. Maar ADO Den Haag doet het nog altijd heel goed en blijft een lastige ploeg om tegen te spelen.

Willem II

Na de goede zege in eigen huis tegen VVV Venlo wilde de Tilburgers dit een vervolg geven in Almelo, maar daar verloor het met 1-0. Aan de kansen heeft het niet gelegen want die waren en genoeg, alleen werden deze niet benut. Op basis van het spel had Willem II wel recht op een puntje, maar je staat niet voor niets onderin de Eredivisie.

Voorspelling ADO Den Haag – Willem II

Bij Willem II is het uit allemaal net niet. Zo verloor het tegen Sparta ook al met 1-0 net zoals het dat tegen Heracles deed. We verwachten dat de Tilburgers deze lijn door zullen trekken tegen ADO Den Haag, dat het thuis gewoon prime doet.

Gokken op ADO Den Haag – Willem II doen we met 3/10 units op een thuiszege van ADO tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ADO Den Haag – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands