ADO Den Haag – Heerenveen voorspelling

Speelronde 25 staat komend weekend op het programma in de Eredivisie met op zaterdag de wedstrijd ADO Den Haag – Heerenveen, aftrap 19:45. ADO Den Haag speelde afgelopen weekend 1-1 gelijk op bezoek bij De Graafschap terwijl Heerenveen in eigen huis met 4-2 wist te winnen van Willem II. Welke ploeg kan door een overwinning verder afstand nemen van de play-off plekken voor promotie degradatie? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ADO Den Haag – Heerenveen.

ADO Den Haag

Een punt op bezoek bij De Graafschap is niet eens zo slecht gezien de situatie waarin ADO Den Haag zit. Het gaat moeizaam dit seizoen met veel ups en downs maar uiteindelijk heeft deze selectie natuurlijk wel genoeg kwaliteit om in de Eredivisie te blijven. Het valt bij de publieke opinie alleen wat tegen omdat het vorig jaar zo’n uitstekend jaar heeft gehad.

Heereveen

De Friezen maakte goed gebruik van de KNVB beker halve finale hangover die Willem II had. Het stond binnen no time 3-0 voor de thuisploeg dat daarna wat gas terugnam. Daardoor kwam Willem II nog terug in de wedstrijd maar uiteindelijk gooide Heerenveen met de 4-2 de deur dicht. Hierdoor zijn de Friezen flink omhoog geklommen en staat het inmiddels negende.

Voorspelling ADO Den Haag – Heerenveen

Het verschil onderling is maar drie punten en alles staat ontzettend dicht bij elkaar in dat gedeelte van de Eredivisie ranglijst. Bij Heerenveen is de gedachte vaak dat als we er maar eentje meer maken dan de tegenstander winnen we ook. Verdedigend is het niet bijzonder goed en dat kun je zien aan het hoge aantal goals tijdens wedstrijden van de Friezen. ADO Den Haag heeft de snelle spelers om gebruik te maken van de ruimtes die Heerenveen ongetwijfeld zal geven. We verwachten daarom een duel met veel doelpunten.

Gokken op ADO Den Haag – Heerenveen doen we met 4/10 units op de Over 2.5 goals tegen een odd van 1.61 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ADO Den Haag – Heerenveen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker