ADO Den Haag – Groningen voorspelling

Op zaterdag staat om 18:30 het duel ADO Den Haag – Groningen op het programma in de Eredivisie. ADO Den Haag speelde afgelopen weekend 1-1 gelijk op bezoek bij Heerenveen terwijl Groningen thuis 1-1 speelde tegen FC Utrecht. Lukt het ADO Den Haag om een gat te slaan met Groningen of zijn de Groningers helemaal opgeleefd? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 en tennis ook tips om te gokken op ADO Den Haag – Groningen.

ADO Den Haag

Een gelijkspel op bezoek in Friesland lijkt een goed resultaat voor ADO Den Haag maar er had wel degelijk meer in gezeten. ADO had wel een penalty mogen krijgen nadat Necid werd vastgehouden maar nog de scheidsrechter als de VAR kwam niet in actie. Zo zit het qua VAR beslissingen absoluut nog niet mee voor de ploeg uit Den Haag.

Groningen

Eindelijk was er iets positiefs te beleven in het stadion van Groningen na het gelijke spel tegen Utrecht. Toch blijft het allemaal maar matig wat de ploeg laat zien en is het vooral aanvallend onmachtig. Het zal een punt koesteren en wie weet is dit wel een kantelpunt voor de ploeg.

Voorspelling ADO Den Haag – Groningen

Bij ADO heeft spits Necid zijn eerste goal gemaakt en we kennen hem natuurlijk nog van zijn periode bij PEC Zwolle in de Eredivisie. Het is een spits die goed past bij het spel dat ADO speelt want voor zowel de voorzetten als het inspelen van de bal kan hij goed invullen. We verwachten dat ADO Den haag thuis het verschil wel kan maken tegen een Groningen wat door alle blessures nog altijd bijzonder weinig scorend vermogen heeft.

Gokken op ADO Den Haag – Groningen doen we met 4/10 units op een thuiszege van ADO tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ADO Den Haag – Groningen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker