ADO Den Haag – Excelsior voorspelling

De laatste wedstrijd in de Eredivisie van speelronde 8 is op zondag 16:45 tussen ADO Den Haag – Excelsior. Hierdoor komt het totaal aantal wedstrijden deze zondag op vijf. ADO Den Haag is bezig aan een goede reeks en won de laatste wedstrijd met 1-0 op bezoek bij NAC. Excelsior wist opnieuw thuis niet te winnen en verloor met 0-2 van VVV. Nu de WK kwalificatie wedstrijden zijn gespeeld kunnen we weer voetbalwedden op de Eredivisie. Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op ADO Den Haag – Excelsior.

ADO Den Haag

De laatste vier wedstrijden is ADO ongeslagen en het is daarmee bezig aan een sterke reeks. De eerste drie wedstrijden van het seizoen gingen verloren. Er was onrust bij de club in de bestuurskamer maar uiteindelijk is de rust nu terug en lijkt ADO het op de rit te hebben. Tegen de concurrenten NAC, Sparta en Willem II wist het allemaal te winnen en daarmee geeft het aan dat het dit seizoen een betere selectie heeft ten opzichte van vorig jaar.

Excelsior

In Kralingen weet Excelsior eigenlijk al een hele tijd niet meer te winnen. Alle vier de wedstrijden in eigen huis gingen verloren en scoorde het maar één keer. In de vorige speelronde was VVV in Rotterdam de betere ploeg. Uit is de ploeg het juist wel goed met zeven punten uit drie duels. Zo won het onder andere verrassend met 2-0 op bezoek bij AZ.

Voorspelling ADO Den Haag – Excelsior

Beide ploegen zijn op een bepaalde manier in vorm voor dit duel. ADO is bezig aan een goede serie wedstrijden terwijl Excelsior het buitenshuis ontzettend goed doet. De vraag is dan ook welke ploeg er uiteindelijk winnend van het veld stapt.

Iets wat voor ons moeilijk te voorspellen is want Excelsior is op zijn best als het kan counteren terwijl ADO juist moeite heeft aan de bal. Gokken op ADO Den Haag – Excelsior doen we daarom niet.

Zelf wel gokken op ADO Den Haag – Excelsior? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker