ADO Den Haag – Vitesse voorspelling

De play-offs van de Eredivisie staan op 9 mei op het programma en de vroege wedstrijd is ADO Den Haag – Vitesse, aftrap om 18:30. ADO Den Haag wist afgelopen zondag te winnen op bezoek bij Roda JC terwijl Vitesse een puntje pakte op bezoek bij Willem II. Wie zet de eerste stap richting de finale en daarmee Europees voetbal? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ADO Den Haag – Vitesse.

ADO Den Haag

Roda JC had niets meer om voor te spelen want het doelsaldo ten opzichte van NAC was veel te slecht om dat in één wedstrijd te corrigeren. ADO Den Haag kwam al heel snel op een 3-0 voorsprong maar maakte het toch nog even spannend door twee snelle tegentreffers. Uiteindelijk won ADO Den Haag terecht en dwong het daarmee een plaats in de play-offs af voor Europees voetbal.

Vitesse

Op bezoek in Tilburg maakte Vitesse twee keer een achterstand goed en pakte het uiteindelijk een punt. Vitesse was al zeker van een plaats in de play-offs en hoefde dus niet vol te gaan. De vraag is of de ploeg de wisselvalligheid kan indammen en in vier wedstrijden Europees voetbal kan afdwingen voor volgens jaar.

Voorspelling ADO Den Haag – Vitesse

De laatste wedstrijden van het seizoen waren niet de moeilijkste voor Vitesse met veel tegenstanders uit het rechter rijtje. Juist tegen AZ verloor de ploeg van Sturing. Bij ADO Den Haag is het duo Johnsen en El Khayati loopt het hele seizoen al erg goed en denken dat deze twee ADO Den Haag naar de overwinning kunnen helpen. Dan moet het altijd nog maar in Arnhem overleven, maar gezien het seizoen dat ADO heeft kan dit ook zomaar gebeuren.

Gokken op ADO Den Haag – Vitesse doen we met 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 2.60 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ADO Den Haag – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands