ADO Den Haag – Sparta Rotterdam voorbeschouwing

Op zondag zijn er drie wedstrijden met aftrap 14:30 en ADO Den Haag – Sparta Rotterdam is er daar één van. Beide ploegen verloren vorige week. ADO Den Haag was kansloos op bezoek in Nijmegen bij NEC. Sparta Rotterdam verloor in de slotfase in eigen huis van Vitesse met 1-0. Welke club gaat met een goed gevoel de winterstop in? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ADO Den Haag – Sparta Rotterdam.

ADO Den Haag
Tegen NEC speelde ADO Den Haag een vrij kansloze wedstrijd. Zonder het gebruikelijke centrale duo dat afwezig was in verband met een schorsing was het achterin ado-spartabehelpen. Daarnaast was spits Havenaar afwezig en hij lijkt zijn dagen bij ADO Den Haag af te tellen en op weg te zijn naar China. Misschien dat hij nog op tijd fit geraakt voor deze wedstrijd. Daarnaast speelt nog altijd het gerommel op de achtergrond mee tussen de RvC en eigenaar Wang. Het zal goed zijn wanneer de winterstop er is voor ADO Den Haag zodat er wat rust terug kan keren in de bestuurskamer.

Sparta Rotterdam
Na de mokerslag tegen Feyenoord speelde Sparta Rotterdam opnieuw een gezapig potje tegen Vitesse. Lange tijd gebeurde er niets op het Kasteel en uiteindelijk trok Vitesse ook nog eens aan het langste eind. Door deze nederlaag het Sparta Rotterdam maar één punt gepakt uit de laatste vier duels. Je mag stellen dat de ploeg naar de winterstop snakt.

Voorspelling
Voor ADO Den Haag een ontzettend belangrijk duel. Bij winst kan het op gelijke hoogte komen met Sparta Rotterdam. Beugelsdijk en Meissner keren terug van een schorsing en zullen ADO Den Haag wat defensieve zekerheid geven. Aanvallend is het nog altijd armoe troef ADO Den Haag en de vraag is of Havenaar in de spits zal starten. Daarnaast heeft het midweeks dik verloren in de KNVB Beker tegen Feyenoord. Aangezien Sparta Rotterdam totaal uit vorm lijkt te zijn zien we zeker kansen voor ADO Den Haag om dit duel te winnen. Wat wel duidelijk is dat beide ploegen de laatste tijd moeite hebben met het maken van een goal. We verwachten voor dit duel weinig goals en gokken daarom 3/10 units op de Under 2,5 tegen een odd van 2.00 bij bookmaker 888 Sport.

Hieronder staan een aantal andere goede bookmaker om te gokken op ADO Den Haag – Sparta Rotterdam. Nog geen account? Registreer je gratis en profiteer van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands