ADO Den Haag – Heereveen voorbeschouwing

Tijdens speelronde tien uit de Eredivisie staat op zaterdagavond de wedstrijd ADO Den Haag – Heereveen op het programma. ADO Den Haag verloor afgelopen speelronde met 6-0 op bezoek bij Sparta terwijl Heerenveen 1-1 gelijkspeelde in Waalwijk tegen RKC. De nieuwe trainer bij ADO Den Haag heeft nog niet echt het gewenste schokeffect gehad. Lukt het ADO Den Haag om een goed resultaat te halen of blijft het kommen en kwel? Wij van gokken op sport geven naast tips op Darts en ATP Tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ADO Den Haag – Heereveen.

ADO Den Haag

Ruud Brood zal geschrokken zijn van wat hij heeft gezien tegen Sparta waar het hele elftal in de tweede helft instortte. Met 6-0 verliezen van een ploeg waarmee je moet concurreren als het gaat om degradatieplaatsen is toch wel een grote afstraffing. Maar een nieuwe trainer kan met zo’n elftal als ADO Den Haag heeft niet het verschil maken. Kwalitatief gezien is de selectie niet goed en daarbij rommelt het ook nog eens aan de top van de club.

Heerenveen

Er leek lang niet aan de hand voor Heerenveen op bezoek bij RKC. De ploeg stond 1-0 voor maar na de rode kaart van Dewaele nam RKC de overhand en creëerde het kans op kans. En toch, ondanks alle kansen en het vele balbezit van RKC, had Heerenveen nog voldoende mogelijkheden om de tweede te maken. Dat gebeurde niet en uiteindelijk viel de 1-1 in de slotfase. Dure punten voor Heerenveen als het gaat om Europees voetbal.

Voorspelling ADO Den Haag – Heerenveen

Na de dramatische prestatie van ADO Den Haag en wat de ploeg al het hele seizoen laat zien, kunnen we ons niet voorstellen dat ze ineens heel goed gaan voetballen. Laat staan dat ze defensief geen steken zullen laten vallen. Heerenveen is een goed voetballende ploeg met het duo Veerman en Veerman en we verwachten dat ze gewoon doorgaan op de ingeslagen weg ondanks het gelijkspel van afgelopen weekend. We gaan dan ook voor een uitzege van Heerenveen.

Gokken op ADO Den Haag – Heereveen doen we met 3/10 units op Heerenveen tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ADO Den Haag – Heereveen maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker