ADO Den Haag – FC Twente voorspelling

Komend weekend staat speelronde acht uit de Eredivisie te wachten met op zaterdag de wedstrijd ADO Den Haag – FC Twente. ADO Den Haag verloor afgelopen speelronde met 4-0 op bezoek bij PSV terwijl FC Twente thuis met 5-1 wist te winnen van PEC Zwolle. Lukt het FC Twente om de goede start door te zetten of pakt ADO Den Haag zijn eerste thuiszege? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Engels voetbal en ATP Tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ADO Den Haag – FC Twente.

ADO Den Haag

PSV had meerdere malen uitstel gevraag voor het duel tegen ADO Den Haag maar de KNVB wilde daar niet aan beginnen. Als je zoiets van te voren hoort dan krijg je als ADO Den Haag toch wel een boost en zou je het gevoel moeten hebben dat er iets te halen valt. Maar wat ADO Den Haag op de mat liet zien was wel erg pover. Vorig seizoen kwam ADO Den Haag al goed weg dat de competitie stil werd gelegd en er werd besloten dat niemand degradeerde uit de Eredivisie. Maar zoals de ploeg van Rankovic nu speelt gaan ze gewoon weer meedoen voor de onderste twee plaatsen.

FC Twente

Net als vorig seizoen beginnen de Tukkers sterk aan de competitie. De vraag is of ze het gigantische verval dat ze vorig jaar hadden na de goede start nu kunnen vermijden. Er zijn een hoop spelers vertrokken en een hele hoop nieuwe spelers voor in de plaats gekomen, maar tot nu toe moet worden gezegd dat het allemaal op zijn plaats valt voor de ploeg van Jans.

Voorspelling ADO Den Haag – FC Twente

Gezien het spel van beide ploegen kunnen we maar voor één resultaat gaan en dat is een uitzege voor FC Twente. De ploeg voetbalt beter en creëert veel makkelijker kansen dan de Hagenezen. Het ontbreken van het thuispubliek maakt het voor de uitploeg makkelijker om een betere prestatie neer te zetten. Het is in deze tijd een risico om al vroeg een odd te pakken aangezien het Covid-19 virus op ieder moment bij een ploeg toe kan slaan, maar we vinden deze odd nu nog aantrekkelijk genoeg om te pakken.

Gokken op ADO Den Haag – FC Twente doen we met 4/10 units op een uitzege van FC Twente tegen een odd van 1.98 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ADO Den Haag – FC Twente maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker