ADO Den Haag – FC Twente voorbeschouwing

Speelronde 24 van de Eredivisie start op de vrijdagavond met ADO Den Haag – FC Twente, aftrap 20:00 in Den Haag. ADO Den Haag verloor afgelopen weekend nipt van koploper Feyenoord met 0-1. FC Twente won thuis de subtopper tegen SC Heerenveen met 1-0 door een goedkoop verkregen penalty. Lukt het ADO Den Haag om thuis te winnen en het aardige spel tegen Feyenoord door te zetten of pakt FC Twente de zege in Den Haag? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ADO Den Haag – FC Twente.

ADO Den Haag
De organisatie stond bij ADO Den Haag in de wedstrijd tegen Feyenoord goed. Het stond compact en er was voor Feyenoord weinig ruimte om te voetballen. Toch viel ADO Den Haag - FC Twenteuiteindelijk de 0-1 uit een kluts. Daarna ging ADO Den Haag opportunistischer spelen door middel van lange ballen en dat resulteerde uiteindelijk nog in een grote kans. Toch was het aanvallend mager wat ADO Den Haag wist te brengen en dat zal tegen FC Twente beter moeten.

FC Twente
De Tukkers wonnen thuis de subtopper tegen SC Heerenveen met 1-0 dankzij een benutte strafschop. De penalty was echter heel makkelijk gegeven want de keeper van SC Heerenveen raakte Unal niet. Het was dus een Schwalbe maar de arbitrage zag het anders. Het was kenmerkend dat de enige goal van de wedstrijd uit een penalty moest komen want het spel was niet al te best. Beide teams hadden moeite met het opzetten van een fatsoenlijke aanval en dat kwam vooral omdat spelers te veel gericht waren op de individuele actie. Klich pakte geel in het duel tegen de Friezen en is daardoor geschorst voor dit duel.

Voorspelling
We wachten dat de organisatie van ADO Den Haag, zoals tegen Feyenoord, er weer zal staan. Hierdoor zal FC Twente weinig ruimte krijgen. De vraag is of ADO Den Haag daar aanvallend iets tegenover kan zetten. Voor FC Twente is het te hopen dat vooral de aanvallers wat minder zelfzuchtig zijn. We verwachten een duel met weinig goals en gokken daarom 3/10 units op de Under 2,5 goals tegen een odd van 1.91 bij bookmaker 888 Sport.

Andere top bookmakers om te wedden op ADO Den Haag – FC Twente staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan gratis een account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker