ATP Antwerpen 2020 voorspelling

Het Europese indoor circuit op de ATP Tour gaat deze week verder met onder andere het ATP Antwerpen 2020 toernooi. Een ATP 250 toernooi waar toch acht spelers binnen de top 30 aanwezig zijn. Spelers uit de top tien zijn er niet bij en daardoor is Goffin in zijn thuisland als eerste geplaatst. Het toernooi staat voor de vijfde keer op de ATP kalender en vorig jaar wist Murray de titel te pakken. Wie pakt dit jaar de titel in Antwerpen? Wij van gokken op sport geven naast tips om te gokken op Engels en Nederlands voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Antwerpen 2020.

ATP Antwerpen 2020 (indoor hard)

Het European Open is de officiele naam van het ATP Antwerpen 2020 toernooi en heeft een totale prijzenpot van iets minder dan €400.000. De winnaar krijgt naast de 250 punten voor de wereldranglijst ruim €30.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye krijgen in de eerste ronde. Deze spelers zijn Goffin (1), Carreno-Busta (2), Khachanov (3) en Dimitrov (4). De andere geplaatste spelers zijn Raonic (5), Lajovic (6), Fritz (7) en De Minaur (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Antwerpen 2020 favorieten

De echte top is niet aanwezig maar het toernooi mag tevreden zijn over het deelnemersveld met daarin toch wel een hoop subtop spelers. De verwachting is dan ook dat er niet echt een speler boven het niveau uit zal stijgen. Goffin is eerste reekshoofd maar hij heeft eigenlijk nooit meer zijn vorm kunnen bereiken sinds hij een bal tegen zijn oog aan kreeg. Dat was tijdens dit toernooi in Antwerpen. Raonic moet als vijfde geplaatste speler een extra ronde spelen maar we denken dat dit juist in zijn voordeel is. Hierdoor kan hij toch in een ritme komen en dat is voor zijn service toch wel een vereiste. Hij is in onze ogen ook een speler die deze week ver kan komen gezien zijn service en vlakke forehand.

Gokken op ATP Antwerpen 2020 doen we met 3/10 units op Raonic tegen een odd van 4.50 bij bookkmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ATP Antwerpen 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker