WTA Monterrey 2018 voorbeschouwing

Naast het WTA Premier toernooi in de VS staat er komende week een WTA International toernooi op het programma in de vorm van WTA Monterrey 2018. Een klein toernooi in Mexico waar de ondergrond gek genoeg hard court is. Voor de speelsters die na de premier mandatory toernooien nog niet over willen schakelen naar het gravel is dit deze week het ideale toernooi. Wie pakt de titel in Mexico op hard court voordat het gravel seizoen in Europa begint? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Monterrey 2018.

WTA Monterrey 2018 (hard)

De officiele naam van het WTA Monterrey 2018 toernooi is Abierto GNP Seguros. Een klein WTA International toernooi met een totale prijzenpot van $225.000 en de winnares krijgt zoals gebruikelijk $43.000 mee naar huis. Het is een toernooi wat nog niet zo lang op de WTA kalender staat. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Muguruza (1), Rybarikova (2), Tsurenko (3), Babos (4), Puig (5), Bogdan (6), Vickery (7) en Tomljanovic (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Monterrey 2018 favorieten

De meeste toppers en gravelspeelsters zullen aanwezig zijn op het WTA Premier toernooi in Charlestone. De overige speelsters die de harde ondergrond nog één weekje onder de voeten willen hebben zijn aanwezig in Mexico. Muguruza is de uitzondering op de regel. Ze krijgt waarschijnlijk een aanzienlijk startgeld om aan dit toernooi deel te nemen. Pavlyuchenkova wist dit toernooi, dat nog maar negen jaar op de kalender staat, al vier keer gewonnen maar is dit jaar niet van de partij. Gezien het deelnemersveld zou Muguruza gezien het kwaliteitsverschil dit toernooi moeten winnen.

Gokken op WTA Monterrey 2018 doen we met 1/10 unit op Muguruza tegen een odd van 4.00 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op WTA Monterrey 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Monterrey 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!