Ajax – NEC voorbeschouwing

Op zondag zijn er twee wedstrijden om 14:30 en Ajax – NEC is er daar één van. De Amsterdammers kwamen in de vorige speelronde niet verder dan een 2-2 gelijkspel in Alkmaar. NEC wist in de slotfase een punt te redden tegen FC Groningen door opnieuw een goal van de invaller Kadioglu. Kunnen de Amsterdammers de winnende reeks weer inzetten of gaat de jonge Kadioglu opnieuw stunten tijdens een invalbeurt? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Ajax – NEC.

Ajax
Uit bij AZ was Ajax duidelijk de mindere in de eerste helft en had het zomaar op een grotere achterstand kunnen staan dan 0-1. Na rust speelde Ajax beter en kwam het Ajax - NECuiteindelijk op een 2-1 voorsprong. Toch moesten de Amsterdammers nog een gelijkmaker incasseren wat uiteindelijk de eindstand bleek te zijn. Op het veld was er dus puntenverlies en binnen de selectie gebeurde er ook genoeg dingen. Zo zijn El Ghazi en Gudelj uit de selectie gezet. De één wegens een meningsverschil met Bosz en de ander omdat hij aan had gegeven niet meer op de bank te willen zitten. Met de andere teleurgestelde spelers als Tete en Bazour begint dit op een tikkende tijdbom te lijken, en de vraag is of dit goed is voor de team spirit binnen de selectie.

NEC
De laatste twee wedstrijden van NEC werden gekenmerkt door de jonge invaller Kadioglu. Hij maakte tegen FC Utrecht en FC Groningen de gelijkmaker en zorgde daarbij voor geweldige acties op de vleugel. Het jochie dat geboren is in Arnhem is pas 17 jaar en speelt onbevangen wanneer hij invalt. Hopelijk krijgt hij in de wedstrijd tegen Ajax opnieuw een kans om zijn talent te laten zien. De laatste drie duels speelde NEC met 1-1 gelijk nadat het eerst op een 0-1 achterstand was gekomen.

Voorspelling
Ajax is natuurlijk de favoriet en wij verwachten dan ook een reguliere zege van de Amsterdammers. De odd is echter 1.20 en dat is echt veel te laag om op te wedden. We gokken daarom niet op Ajax – NEC.

Zelf een gokje wagen? Hieronder staan goede bookmakers om te wedden op Ajax – NEC. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25